Gjenfødt som jomfru

Hvis du skulle angre på tapet av jomfrudommen din, er det jo fint å vite at du kan få den tilbake. På nett.

Hvis du skulle angre på tapet av jomfrudommen din, er det jo fint å vite at du kan få den tilbake. På nett.

Javisst, det finnes mange gærninger på nettet. Nå er jeg riktig nok ikke helt sikker på om SRV (the Society for the Recapture of Virginity) faller i denne kategorien, eller om det hele er en omhyggelig utklekket sarkasme. Foruroligende er det uansett.

Du skjønner, det finnes faktisk en hel bevegelse der ute, som jobber med å "ta tilbake" sin jomfrudom (!). Jo, det er helt sant. Jeg leste en reportasje om dem i et internasjonalt reportasjemagasin her for et par uker siden. Og av alle meningsløse ting å kjempe for, så må da virkelig denne ta kaka!

- Ikke misforstå meg. Jeg synes for eksempel at det er fullt forståelig med folk som ønsker å leve i sølibat. Nei, OK, fullt forståelig er det kanskje ikke, men det er i det minste logisk. Hvis du ikke vil ha sex, så la være! Greit nok.

Men når du derimot går inn for å "gjenføde" deg selv som jomfru, er det ikke lenger snakk om å velge å leve uten sex. Da er det i stedet å velge å leve uten realitetskontakt. Beklager, folkens, men dette er bare ikke fysisk mulig!

Ifølge artikkelen jeg leste kan du gjenføde deg selv som jomfru ved å
a) slutte å ha sex,
b) bestemme deg for at du angrer på den sexen du har hatt, og
c) stå foran speilet og si til deg selv at du er jomfru inntil du tror det.
En klassisk freudianer ville kanskje snarere bruke ord som "fornektelse" eller "selv-bedrag" om denne prosessen, men nå for tiden er det altså siste skrik, og kalles "Re-Virginization" eller "Born Again Virgins".

Et par kjappe nettsøk på begreper som dette, ledet meg til nettstedet til SRV (the Society for the Recapture of Virginity). Og ettersom SRV er så ekstremt som det er, velger jeg å la tvilen komme tiltalte til gode og anta at dette er en spøk. Som spøk er det unektelig ganske morsomt:

På dette nettstedet lanseres nemlig programmet VRS3000, som "gjen-jomfruerer" deg online. Og du må gjerne prøve selv, for dette er helt gratis. Alt du behøver å gjøre er å taste inn noen detaljer omkring sted og tid da du mistet din jomfrudom, og trykke på knappen.

...og slik
ser altså en
jomfrudom ut."



Etter få sekunder (hvis du har fylt ut skjemaet korrekt) har VRS3000 funnet igjen din jomfrudom, og presenterer deg med et 3D-bilde (!!!) av samme. Som en ekstra bonus får du en liten virtuell button også, som forteller at du nå har tatt din jomfrudom tilbake. Og det var det.

Så nå kan du sitte og lure, og håpe at det hele var en vits. En harselas over de seriøse re-virginization-folkene, kanskje?

- Forhåpentligvis.

Til toppen