Gjenopptar salget av defekte brikker

Intel vil fortsette å selge brikkesettet for «Sandy Bridge»-prosessorene.

Gjenopptar salget av defekte brikker

Intel vil fortsette å selge brikkesettet for «Sandy Bridge»-prosessorene.

Intel kunngjorde i går at selskapet vil fortsette å selge brikkesettet Intel 6 Series «Cougar Point», som selskapet i slutten av januar trakk fra markedet på grunn av en designfeil i en del av i SATA-grensesnittet.

Brikkesettet er beregnet for bruk sammen med de nyeste og kraftigste pc-prosessorene til Intel, og en stopp i salget kan bety en betydelig inntektssvikt for selskapet.

Det Intel nå har kommet fram til, i samarbeid med en del pc-produsenter, er at brikkesettet kan brukes i en del systemer hvor feilen ikke får noen betydning. Brikkesettene leveres ifølge News.com med støtte for et begrenset antall SATA II- og SATA III-porter, og det skal bare være SATA II-portene som er berørt av feilen. De raskere SATA III-portene kan fortsatt brukes, men antallet tilgjengelige SATA-porter totalt blir lavere enn vanlig, noe som først og fremst har betydning vanlige, stasjonære pc-er.

Intel skriver i en pressemelding at selskapet nå har kommet i gang med produksjonen av oppdaterte brikkesett hvor den aktuelle feilen har blitt fjernet. Selskapet regner med å starte leveransene av disse brikkene i midten av februar.

    Les også:

Til toppen