BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gjensidige NOR gjør e-innkjøp

e-vita signerte mandag en avtale med Gjensdige NOR om leveranse av en e-innkjøpsløsning. Kontrakten er verdt omlag ti millioner kroner.

Vaktsjef
22. feb. 2000 - 01:19

Avtalen betyr at e-vita skal velge og implementere en e-innkjøpsløsning (e-procurement) for hele Gjensidige NOR-gruppen. e-vita er kommet på banen gjennom selskapets forhandleravtale med amerikanske Clarus, som Gjensidige NOR i slutten av januar valgte som leverandør av sitt nye intranett-baserte handelssystem. Løsningen tilrettelegger for kjøp av varer og tjenester som ikke er direkte tilknyttet de produktene og tjenestene Gjensidige NOR tilbyr sine kunder.

Implementeringen av Clarus-systemet starter allerede nå i februar og vil for bankenhetens del være ferdigstilt innen sommeren, opplyser e-vita i en pressemelding. e-vita selger Clarus sine produkter i det nordiske markedet.

Gjensidige NOR er Clarus Corporations første skandinaviske kunde. Den norske finansvirksomheten planlegger å ta i bruk ulike Clarus-løsninger hos 10.000 brukere på 500 ulike steder innen organisasjonen.

Avtalen med Gjensidige NOR inngås samtidig som Clarus Corp. etablerer seg i Europa, Midtøsten og Afrika som et ledd i sin globale vekststrategi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.