Gjør det godt i konsulentmarkedet

Børsnoterte Bouvet, med Sverre Hurum i spissen, vokser raskt og tjener gode penger.

Gjør det godt i konsulentmarkedet

Børsnoterte Bouvet, med Sverre Hurum i spissen, vokser raskt og tjener gode penger.

Det norske konsulentmarkedet går godt for tiden. Markedet er støvsugd for kompetente ansatte, og de som greier å tiltrekke seg konsulenter tjener godt på å leie de ut.

I går la konsulentselskapet Bouvet frem sine tall for årets første kvartal.

Driftsinntektene endte på 135,3 millioner kroner, en fremgang på 25,8 prosent fra året før. Driftsresultatet endte på 15,9 millioner, opp 26,9 prosent fra 12,5 millioner kroner i samme kvartal for et år siden.

- Vi er svært fornøyd med første kvartal, både operasjonelt og finansielt, og ser også dette

kvartalet som en bekreftelse på at det vi gjør er riktig. På den ene siden klarer vi stadig å

forsterke vår posisjon hos eksisterende kunder ved å levere en større bredde av våre tjenester, samtidig som vi også i dette kvartalet tiltrekker oss nye, utfordrende og strategisk viktige kunder, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet, i enn pressemelding.

Bouvet har klart å rekruttere mange nye ansatte på tross av at arbeidsmarkedet er stramt, men sier samtidig at de nå vil tråkke litt lett på bremsen.

- Vi har også i dette kvartalet fått mange nye og svært kompetente kollegaer. Vi oppfatter

medarbeiderne som vår viktigste verdidriver, og vil derfor også i tiden fremover fokusere på å utvikle selskapets kompetanse. For å tilpasse oss eventuelle markedsendringer vil vi imidlertid redusere veksttakten i antall ansatte noe i tiden som kommer, sier Hurum.

Til toppen