Gjør om din Windows Mobile til en iPhone

Gjør om din Windows Mobile til en iPhone

Apple har en enestående evne til å skape entusiasme rundt sine produkter. Selv om de er markant mindre enn Microsoft på PC-siden, er de allikevel svært godt synlig i markedet.

Slik er det også på mobilmarkedet. Microsoft har en lang rekke modeller som kjører deres operativsystem for mobiltelefoner, Windows Mobile, men det er iPhone som stjeler oppmerksomheten - selv om den ennå ikke er lansert.

Nå er imidlertid en løsning for de som har investert i en Windows-basert mobil, tilgjengelig. På nettsiden angelfire.com har de lagt ut en guide som viser hvordan man kan få en mobile med Windows Mobile 5 til å se ut som en iPhone fra Apple. Det gjøres ved hjelp av et nedlastbart skin og en redefinering av hva som skjer når man trykker på de forskjellige knappene på mobilen.

Det blir neppe helt det samme som en ekte iPhone, men kan sikkert være nok til å lure uvitende venner til å tro at man er i besittelse av den nye og ettertraktede mobilen.

Her er en omfattende guide til hvordan man kan få en mobil med Windows Mobile 5, til å se ut som en Apple iPhone.

Apple er forøvrig kjent for å være lite begeistret for denne typen modifiseringer og kopieringer, og har ved en rekke anledninger brukt advokater for å få stengt slike sider. De er veldig klare på at de anser denne typen aktiviteter for å være ulovlig.