JUSS OG SAMFUNN

Glem Mosseporten - nå åpner Mosseportalen

Fredag lanseres det nye digitale servicetorget i Moss - den første løsningen i sitt slag i Norge som knytter sammen næringslivet med kommunal og offentlig informasjon i en ny portal, og gjør denne tilgjengelig for publikum på infokiosker.

15. juni 2001 - 07:01
Infostander datakiosk. <i>Foto:  Moss kommune</i>
Infostander datakiosk. Foto:  Moss kommune

Det digitale servicetorget er et samarbeidsprosjekt mellom Moss Kommune og House of IT Norway AS, og er tidligere behørig omtalt her i digitoday.

Les om bakgrunnen for prosjektet: Moss kommune lager offentlige infokiosker

Fra og med i dag vil innbyggerne i Moss få tilgang til i alt syv informasjonskiosker som er utplassert i kjøpesentre, på jernbanetasjonen, i rådhuset, biblioteket og andre offentlige steder. Moss Kommune har også produsert egne skilt, i alt 40 av dem, som henviser til plasseringsstedene.

På åpningen i morgen deltar en rekke personer fra offentlig og kommunal forvaltning, samt deltagere fra det private næringslivet. Arbeids- og Administrasjonsdepartementet (AAD) og Kommunal- og Regionaldepartementet (KRD), i tillegg til Ordføreren i Moss, Fylkesmannen i Østfold, lederen for Moss Handelsstandsforening m.fl. vil være tilstede, opplyser House of IT Norway i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.