Global Direct solgt for 105 mill

Svenske Global Direct, med norske Odd Moe som sjef, er solgt til det amerikanske nettselskapet Net Master Consultants for 105 millioner kroner i aksjer.

Svenske Global Direct, med norske Odd Moe som sjef, er solgt til det amerikanske nettselskapet Net Master Consultants for 105 millioner kroner i aksjer.

Det svenske selskapet Global Direct, som digi.no skrev om i februar, er solgt til det amerikanske selskapet Net Master Consultants.

Globalt Direct er en nettbasert servicetjeneste som har franchisetagere rundt om i verden. Tjenesten fungerer slik at man via nettsidene til Global Direct kan komme i kontakt med service-konsulenter som skal være behjelpelige med å yte tjenester, for eksempel finne kontorer og hjelpe til med lokalt byråkrati.
Les:
Svenske Global Direct til USA

Selskapet ble startet opp av gründer Claes Settergren og har vært notert på Stockholsmbørsens prøveliste. Der ble selskapet priset til 23,5 millioner svenske kroner. At det amerikanske selskapet har kjøpt Global Direct for 105 millioner kroner, betyr en pen gevinst for selskapets aksjonærer.


Global Directs norske administrerende direktør, Odd Moe forteller til digi.no at han er meget godt fornøyd med avtalen.

- Dette viser at vi har levert hva vi sa vi skulle levere. Spesiellt hyggelig er det å holde hva man lover ovenfor sine investorer, forteller Odd Moe til digi.no.

Det er ikke sikkert hva som skjer med selskapet nå. Net Master Consultants skal etter det digi.no kjenner til spytte mer penger inn i Global Direct, og skal få selskapet opp å stå. - Nå skal vi øke den internasjonale satsingen forteller Odd Moe.

Hvilken posisjon Odd Moe vil få i selskapet etter oppkjøpet er enda ikke klargjort.

Til toppen