God forklaring på treg Internett-side

Det svenske ishockey-nettstedet Skategate.com er svært treg. Brukere får en uvanlig ærlig forklaring på årsaken.

Den svenske ishockey-portalen Skategate.com serverer en beskjed til sine brukere som understreker at .com-bølgen er over. De fleste som sliter med tekniske problemer pleier å holde disse for seg selv, men kanskje Skategates strategi er bedre:

Går du inn på Skategate.com, blir det mye tromming på bordplaten - det tar nemlig ganske lang tid å laste siden. Når siden endelig kommer opp, får du opp et eget lite vindu med følgende tekst:

"Hvorfor tar Skategate så lang tid å laste

Djurgården ishockey startet Skategate.com, en ishockeyportal som retter seg mot ishockey i allmenhet og Djurgården. Dessverre fikk prosjektet store problemer med en gang. Applikasjonen som ligger bak Skategate.com fungerer ikke tilfredstillende, hvilket innebærer at det tar uakseptabel lang tid å laste siden.

Djurgården hockey påpekte disse problemene ovenfor leverandøren av applikasjonen, men dessverre avviklet selskapet sin virksomhet før de rakk å levere en ny versjon av applikasjonen.

Vår webserver er meget bra, hvilket innebærer at vi kommet til å få en meget rask side når vi får bedre orden på applikasjonen, noe som vil skje i juni.

Vi håper du har forståelse for våre problemer og fortsetter å besøke Skategate.com.

Djurgården hockey"

Til toppen