RESULTATERFINANS

God spredning i Ark

Getronics har fått god spredning på sine 1,6 millioner aksjer som ble solgt 30. desember. Nest største aksjonær er nå Vital Forsikring som sitter med 2,8 prosent av aksjene i konsernet.

Eirik Flaa
5. jan. 1998 - 16:46

Getronics meldte tirsdag i forrige uke at selskapet var i ferd med å selge ned sin eierandel i Ark ASA. Getronics skulle i utgangspunktet selge 1,6 millioner aksjer - hvilket i første omgang skulle gi det nederlandske selskapet en eierandel i norske Ark på 88 prosent.

Getronics er nå nede i 85 prosent, men vil i løpet av vårparten redusere andelen ytterligere ned mot 75 prosent.

Hensikten med salget var å få større spredning på aksjene, hvilket også er oppnådd. Største registrerte aksjonær utenfor Getronics er nå Vital Forsikring med en eierandel på 2,76 prosent tilsvarende 400.000 aksjer. Sundal Collier sitter med til sammen 889.000 aksjer på meglerkonti i Norge og utlandet.

digi.no beklager forøvrig at det snek seg inn en feil under artikkelen "Getronics selger seg ned i Ark", der det fremgikk at Getronics hadde solgt 3,5 millioner aksjer i Ark. Som den våkne leser allerede har forstått - det riktige tallet skal være 1,6 millioner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.