KORTNYTT

God vekst for BEA

BEA viste solid vekst i juli-kvartalet.

19. aug. 2005 - 13:42

BEA har levert tall for kvartalet fram til 31. juli, det andre i selskapets regnskapsår.

Sammenliknet med samme kvartal i fjor økte omsetningen med 9 prosent til 285 millioner dollar. Resultatet ble 36,1 millioner dollar, 18 prosent bedre enn i fjor. Resultatet per aksje økte fra 0,07 dollar i fjor til 0,09 dollar i år.

BEA gleder seg spesielt over at lisensinntektene, som har falt fem kvartaler på rad, nå øker igjen. Økningen sammenliknet med samme kvartal i fjor var 2 prosent, til 118 millioner dollar. Inntektene fra service økte med 14 prosent til 167 millioner dollar.

Toppsjef Albert Chuang viser til at det kom nye produkter i hver av selskapets tre produktfamilier. WebLogic Server ble oppgradert til versjon 9.0, det ble lansert en ny familie innen tjenesteinfrastruktur, AquaLogic. Videre ble transaksjonsprosessereren Tuxedo oppgradert til versjon 9.0, og selskapet sier å ha fått god respons på en ny plattform for kabel- og telefontilbydere, WebLogic Communications Platform, med støtte for IP-telefoni.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.