Godager blir skandinavisk sjef

Nå blir DinSide Auksjon britisk-eid, og den skandinaviske satsingen skal ledes av dagens auksjonarius Tore André Godager.

Nå blir DinSide Auksjon britisk-eid, og den skandinaviske satsingen skal ledes av dagens auksjonarius Tore André Godager.

Når DinSide Auksjon nå selges ut til det britiske selskapet QXL blir dagens auksjonarius Tore André Godager "managing director" for den skandinaviske regionen, som det heter i pressemeldingen fra QXL.

Godager bekrefter denne opplysningen og forteller at han gleder seg til å ta fatt på arbeidet.

- Det blir en spennende stilling som jeg bare har positive forventninger til, sier Godager til digi.no.

Han har vært i DinSide siden tjenesten startet opp i april 1998. I starten jobbet han i økonomiredaksjonen og skrev blant annet om Internett-handel. Før den tid jobbet han tre år på Pripps Ringnes. Han er bedrifts- og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Han bekrefter at han sitter på aksjer i DinSide, men vil ikke si noe nøyaktig antall.

- De fleste ansatte har kjøpt seg inn og sitter på aksjer, sier han.

Godager har tro på at oppkjøpet er til beste for dagens norske medlemmer og kunder.

- For våre medlemmer vil det ikke få andre konsekvenser enn at muligheten for et godt salg og en god auksjon vil bli større. De som vil det, kan få mulighet til å selge varer utenfor landets grenser og det er mulighet for at det kommer flere spennende gjenstander inn i den norske auksjonen, så det er bare positive konsekvenser, mener Godager.

Til toppen