Gode tall fra Integrate

Konsulentselskapet Integrate leverer tjenester innen forretningsstrategi, arkitektur og integrasjon.

Nå er årets halvårsregnskap klart, og selskapets omsetning endte på 39,5 millioner kroner, opp fra 27 millioner kroner samme periode i fjor. Samtidig går driftsresultatet opp fra 9 til 10,1 millioner kroner.

Oslo-bedriften mer enn doblet inntektene fra 2006 til 2007, da selskapet oppnådde driftsinntekter på vel 58 millioner kroner. Resultatet endte på litt over 11 millioner kroner i fjor.

- 2007 var et sterkt år for oss, og vi har hatt en enda bedre start på 2008, sier Integrate-sjef Kristianne Storehaug.

Storehaug melder om stor tilstrømning av kunder, men samtidig utfordres selskapet av et tøft arbeidsmarked. Det er fremdeles vanskelig å få tak i flere dyktige ansatte.

Integrate skriver i en pressemelding at de føler seg godt posisjonert i markedet ettersom nye leveransemodeller tvinger seg frem. Det begrunner de med at kundene nå krever rask realisering av forretningsverdi.

– Vi har inntrykk av at vi oppfattes som unike i forhold til hvordan vi leverer tjenester. Vi tilbyr kundene å realisere forretningsgevinster, og det er et budskap vi vinner stadig nye kunder på. Vi oppfattes også som løsningsorienterte fordi vi fokuserer på raske leveranser. Sist, men ikke minst, oppleves vi som innovasjonspartnere ettersom virksomheter i større grad oppdager at IT kan brukes som et strategisk verktøy gjennom våre leveranser, sier Storehaug.

Til toppen