Godt første halvår for Norsk Data Senter

Norsk Data Senter fikk en omsetningsøkning på 61 prosent innenfor avtalebasert tjenestesalg.

Norsk Data Senter fikk en omsetningsøkning på 61 prosent innenfor avtalebasert tjenestesalg.

Norsk Data Senter har i løpet av årets første halvår inngått rammeavtaler om leveranser av IKT produkter med Avinor, Bærum Kommune, Skedsmo Kommune, Jernbaneverket samt Post- og teletilsynet. Selskapet har et budsjett for inneværende år på 360 millioner kroner.

Det er spesielt på tjenestesalg Norsk Data Senter har sett en forbedring med en omsetningsøkning på 61 prosent fra i fjor.

Selskapet hadde i løpet av årets første halvår en totalomsetning på 160.9 millioner kroner som er en økning på 2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Driftsresultatet var på 7.8 millioner kroner som er en økning på 16.4 prosent sammenlignet med fjoråret.

Norsk Data Senter har justert for reduksjoner i enhetspriser på Intel produktene, som har bidratt til økt fokus på andre områder.

Norsk Data Senter er en totalleverandør og dekker områdene PC`er, nettverk, kommunikasjon, programvare, applikasjonsutvikling, web, kurs, telefonsystemer og alt innen tilbehørsprodukter. Selskapet har i tillegg erfaring innen konsulenttjenester, prosjektgjennomføring, døgnvakt, service, drift og fjerndrift.

Til toppen