Godt salg på mobile programvarer

Netwise opplever sterk etterspørsel etter programvarer på mobile løsninger og IP-telefoni.

Netwise opplever sterk etterspørsel etter programvarer på mobile løsninger og IP-telefoni.

IP telefonimarkedet i Norge er i vekst og Netwise har opplevd økende interessen både fra offentlig sektor og fra store og mellomstore bedrifter.

Netwise, som har lang erfaring i å innføre IP telefoni hos kunder tilbyr migrasjonsløsninger i en overgangsfase sammen med tradisjonelle sentralbordmiljøer.

Selskapet har i løpet av det andre kvartalet i samarbeid med Telia og Cisco lansert konseptet ”Managed Voice” som innebærer at kundene kan leie IP-telefoni med henvisningssystem til en forhåndsavtalt pris.

Netwise har i løpet av årets første halvår en totalomsetning på 51.5 millioner kroner som er en økning fra 44.2 millioner kroner i samme periode i fjor.

”Netwise opplever spesielt sterk etterspørsel etter mobile løsninger og IP-telefoni og både norske og internasjonale operatører viser interesse for å kunne tilby komplette telefonisystemer til sine forretningskunder”, melder selskapet.

Driftsresultatet er på 3.23 millioner kroner som er en forbedring fra 2.9 millioner kroner sammenlignet med første halvår i fjor.

På det norske markedet har Netwise inngått avtaler med Helse Vest (verdi på 1.4 millioner kroner) og Arendal Kommune (verdi på 1.6 millioner kroner). Også i de øvrige nordiske land har Netwise opplevd en god utvikling.

Til toppen