Google avslører Kompletts lansering

Du finner ikke noe med Kompletts eget søk, men Google avslører hva Komplett snart skal gjøre på hvitevarer.

Komplett lovet tidligere i våres at selskapet for alvor skulle ta skrittet ut av IT-bransjen og starte med salget av hvitevarer. For Komplett, MPX og de andre store IT-nettbutikkene har fått hardere konkurranse av aktører som Elkjøp, men Komplett skal altså slå tilbake ved å angripe hjemmemarkedet til kjeder som Elkjøp, Siba og Expert.

"I løpet av andre kvartal" lovet Komplett.no tidligere og selskapet er nesten klar, det avslører Google. Et forsøk med med Kompletts eget søk gir ingen treff på for eksempel "vaskemaskin", men nå får Norges største nettbutikk erfare det som mange andre har klaget på: Søkemotorene finner ikke bare det du har lyst de skal finne hvis man ikke har passet på.

Et søk med Google på ord som "Bosch" eller "LG" begrenset til Komplett.no gir en rekke treff. En foreløpig skjult Komplett-side som Google finner viser 53 vaskemaskiner, kjøleskap og andre hvitevare-produkter fra Bosch. Også en del Wilfa og LG-produkter ligger ute, men Komplett er åpenbart ikke ferdige.

- Vi skal lansere i løpet av noen uker, kanskje første uken i juli, medgir Komplett-sjef Eric Sandtrø overfor digi.no.

Han bekrefter at Komplett nå legger inn alle varene i sin nettbutikk, men selskapet skal enda vente noen uker for å ha nok varer på lager før de åpner butikken. I følge Sandtrø skal hvitevare-tilbudet dekke hele markedet, fra de billigste til de dyreste produktene.

På spørsmål fra digi.no om hvilke merker Komplett skal selge, forteller Sandtrø at selv om netthandel er uvant for en del leverandører, har Komplett fått lov til å selge varene til alle de har spurt.

digi.no har ikke sammenlignet prisene på produktene med for eksempel Elkjøp, men Sandtrø lover at de skal være "blant de billigste".

På for eksempel denne side finner du alle Bosch-produktene Komplett skal selge.

Til toppen