ANALYSER

- Google + blir større enn Twitter

Ventes å bli USA nest største sosiale nettverk i løpet av ett år.

8. aug. 2011 - 09:02

Google+ vokser raskere blant voksne amerikanere enn det MySpace og Facebook gjorde da de startet opp, det viser en undersøkelse Bloomberg News har gjennomført sammen med YourGov.

Undersøkelsen viser at Googles nye tjeneste, som ble lansert i juni i år, vil kunne vokse til å bli brukt av 22 prosent av amerikanske voksne befolkningen i løpet av et år. Slår prognosene til vil tjenesten gå forbi Twitter og LinkedIn.

Google+ skal allerede ha fått med seg 13 prosent av den voksne befolkningen i USA, og vil ifølge undersøkelsen kunne vente seg ytterligere 9 prosent i løpet av året. I samme periode forventes det at Facebook vil falle to prosentpoeng til 69 prosent av det amerikanske markedet.

På mindre enn en måned fikk Google + mer enn 25 millioner brukere verden over, ifølge ComScore. Det er imidlertid langt opp til Facebook med sine 750 millioner brukere verden over.

En undersøkelse fra juli peker imidlertid på at veksten flatet betydelig ut for Google+.

–Google+ sin utvikling har lignet på Facebooks vekst i starten ved at de har bygget opp forventninger blant en kjernegruppe av innovatører, sier Michael Nardis i YourGov.

Undersøkelsen og analysene til Bloomberg og YourGov bygger på en nettbasert undersøkelse blant 1.003 amerikanske personer fra 18 år og oppover.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.