KARRIERE

Google-konkurranse for europeiske utviklere

Norske utviklere kan få bryne seg mot europeiske utviklere i kampen om penger, premier og en jobb hos Google.

I dag lanserer Google en programmeringskonkurranse for å finne Europas beste utviklere i en konkurranse de har kalt Code Jam.

Deltakerne må først velge programmeringsspråk før de går i gang med å løse noen vanskelige dataproblemer. Vinnerne vil dele 30.000 euro i kontanter og premier. Mulighetene for en jobb hos Google etterpå vil være gode.

- Ved hjelp av denne nye europeiske konkurransen vil vi kunne samarbeide med dyktige personer som liker å løse problemer. Det er en morsom måte å finne, belønne og potensielt rekruttere noen av disse personene, sier Knut Magne Risvik, leder for Googles forsknings- og utviklingssenter i Norge i en pressemelding.

Googles konkurranse Code Jam arrangeres av TopCoder. Deltagerne kan registrere seg fra i dag og frem til 23. mai. Deretter vil det den 30. mai bli arrangert en online konkurranse om å få en av 500 plasser i den innledende runden. I neste runde reduseres antallet til 200 for til slutt å ende med 50 utviklere som vil bli flydd til Irland for å kjempe i finalen.

Mer informasjon om konkurransen og hvordan du kan delta finner du her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.