BEDRIFTSTEKNOLOGI

Google sliter med bloggtjenesten

Programvareoppdatering gikk skeis.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
13. mai 2011 - 15:29

Tidligere i dag stusset vi over at et blogginnlegg utgitt i forbindelse med en ny versjon av Googles nettleser, Chrome, var blitt fjernet. Det viser seg nå at dette har blitt gjort forbi bloggtjenesten som Google benytter, selskapet egen Blogger, har slitt med store problemer i minst et døgn.

Etter at en oppdatering ble rullet ut i går, skal tjenesten ha blitt rammet av ustabilitet. Bloggerteamet til Google skal først ha forsøkt å løse dette mens det en periode stengte mulighetene til å skrive eller redigere innlegg, men det skal ikke ha vært tilstrekkelig.

I en statusrapport skriver teamet at de derfor har valgt å rulle tilbake den forrige, stabile utgaven av bloggprogramvaren. Men samtidig har de også sett seg nødt til å fjerne mer enn et døgn med innlegg.

Tilbakerullingen ser ut til å ha godt bra, men mangelen på nyeste innleggene er ganske merkbar. Nå er det ikke slik at innleggene har gått tapt. Det har blitt laget en sikkerhetskopi.

Men tilbakerullingen ble først startet for noen minutter siden, så det kan fortsatt ta litt tid før alt er på plass igjen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.