BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gratis dataspill for blinde

På nettstedet til Jim Kitchen, finner du et utvalg dataspill for blinde, blant annet et bilrace der du bare hører konkurrentene.

6. mars 2001 - 16:26

Jim Kitchen er selv blind, og programmerer i qBasic, Quick Basic, PDS7 og Visual Basic. På nettstedet tilbyr han et utvalg gratis spill for både DOS og Windows.Morten Tollefsen som arbeider med IT for blinde og synshemmede, blant annet gjennom bedriften MediaLT, sier til digitoday.no at han har prøvd noen av spillene, og at det er svært engasjerende.

I kveld klokka 21 arrangerer MediaLT for øvrig et Internett-overført foredrag med Kitchen, med tema dataspill for blinde. Tallet på deltakere er begrenset til ti. Tollefsen opplyser at man ikke har gått bredt ut i markedsføringen, og at det er mulig du kan få bli med hvis du kontakter han. (Følg lenken under Morten Tollefsen over). Etter foredraget blir det anledning til å delta i en diskusjon med Kitchener, gjennom MediaLTs praterom på Internett.

- Dette er det andre foredraget med påfølgende diskusjon som vi sender som lukket forestilling over Internett, sier Tollefsen. - I forrige måned var temaet online fjernundervisning og blinde. Kommende foredrag vil dreie seg om emner innen IT, blant annet forskjellene mellom de ulike variantene av Windows.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.