Gratis kalender

Mange har spurt oss om det ikke finnes et enkelt og gratis kalenderprogram som vi kan anbefale. Svaret er ja.

Gratis kalender

Mange har spurt oss om det ikke finnes et enkelt og gratis kalenderprogram som vi kan anbefale. Svaret er ja.

Det finnes en rekke kalenderprogrammer der ute - de fleste må du betale for, men det finnes også flere gratisversjoner, deriblant dagens nettjuvél: Task Plus 3.8.8.

Task Plus er en av de mest populære programsnuttene på Cnets download-sider. Programmet finnes både som betalversjon (19,95 dollar) og en annonsefinansiert utgave. Vi har testet sistnevnte et par dager på vår XP-maskin, og det fungerer greit.

Programmet tar 2,32 megabyte lagringsplass på disken og det skal fungere på Windows 95/98/Me/NT/2000 og XP. Vi gjør oppmerksom på at noen Windows 98-brukere rapporterer om ustabil kjøring av Task Plus, men vi har ennå ikke opplevd problemer i XP. Uansett: Programmet er enkelt å fjerne (uninstaller følger med) dersom du ikke skulle være fornøyd.

Task Plus lar deg legge inn avtaler, personlige oppgaver, helligdager, bursdager osv. i kalenderen. For hver oppgave kan du tilknytte en dato, tidspunkt, kategori, beskrivelse og en alarm. Du kan dra og slippe oppgaver fra en dato til en annen. Programmet inneholder også over 230 forhåndsprogrammerte internasjonale helligdager for over 20 land. Versjon 3.8.8. inneholder en ny stavekontroller og bedre kategoristøtte, samt en nedtellingsklokke (fra maks 23 timer og 59 minutter) - kan være kjekt hvis du venter i spenning på en bestemt begivenhet.

Én ting kan vi i hvert fall love deg: Sitter du foran skjermen når alarmen går, så vil du merke det...

Lenke til dagens nettjuvél:

Til toppen