Gratis manual for gründere

Nettstedet Kunnskapssenteret.com har lanserer en gratis ”gründerskole”.

Kunnskapssenteret er en nettlæringsportal for gründer som nå har lagt ut en omfattende steg-for-steg håndbok i hvordan man skal gå frem for å etablere en egen virksomhet med minst mulig risiko.

Leseren tas her med igjennom hele gründer prosessen; - fra man går rundt med en forretningidè i hodet, til man er kommet frem til den kritiske driftsfasen etter etableringen.

Et viktig mål har vært å gjøre det enklere for gründere å skaffe seg oversikten over hva de må huske på når de skal etablere egen virksomhet, gi dem den grunnleggende kunnskapen innenfor disse områdene, samt angi hvor de kan finne nærmere informasjon om disse spørsmålene og/eller pratiske skjemaer o.l. på Internett som de kan benytte underveis i etableringsprosessen sin.

Skolen er utviklet og skrevet av Kjetil Sander, ansvarlig redaktør for Kunnskapssenteret.com og selv en gründer som har vært igjennom mange nyetableringer de siste 10 årene. Hans erfaringer og savn i forbindelse med disse etableringene danner Gründerskolens utgangspunkt.

Her finner du Kunnskapssenterets ”gründerskole

Til toppen