DIGI.NO

Gratis OPENSTEP på WWDC 97

Apple Computer gir bort Prelude to Rhapsody, en programpakke bestående av utviklingsverktøyene OPENSTEP og WebObjects, til alle deltagere på World Wide Developers Conference 97 13. - 16. mai.

Jens Kanden
30. apr. 1997 - 13:50

Apple Computer ønsker å sikre seg støtte blant utviklere for selskapets nye operativsystem, Rhapsody. Derfor gir selskapet bort Prelude to Rhapsody, en programpakke bestående av utviklingsverktøyene OPENSTEP og WebObjects, til alle deltagerne på den store uteviklerkonferansen, World Wide Developer Conference 97 (WWDC97), som går av stabelen 13. - 16. mai, i San Jose, California.

OPENSTEP er det berømte programmeringsmiljøet Apple fikk med seg i NeXT-kjøpet, som også er grunnlaget for Rhapsody. WebObjects er Apples verktøy for å produksjon av nettsteder.

Apple-plattformen kan ikke overleve uten god tilgjengelighet på programvare. Derfor er støtte for Rhapsody blant utviklere helt fundamentalt for at Apple skal lykkes på sikt. Mange utviklere har klaget på at OPENSTEP har vært for dyr, så Apples gratistilbud bør så absolutt falle i smak hos utviklere som vurderer å utvikle for Rhapsody og Apple-plattformen.

Apple melder at Rhapsody er i rute med en utviklerutgave i år, og kundeutgaver i 1998.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra