Gratis oppgradering for Visma Avendo-brukere

Visma Avendos skatteprodukt avsluttes 30. september. Mamut tilbyr brukerne gratis oppgradering.

DENNE ARTIKKELEN ER RETTET ETTER HENVENDELSE FRA VISMA

Visma Avendo sendte nylig brev til sine skattekunder om at deres skatteprodukt ikke videreføres fordi de ikke passer inn i sortimentet til selskapet. Alt vedlikehold avsluttes 30. september 2004. Mamut trår til og tilbyr gratis oppgradering til et Mamut-produkt, i tillegg til seminarer for å informere om bruken av Mamuts produkter.

– Vi tilbyr gratis oppgradering til alle kunder som er overlatt til seg selv da vi vet hvor viktig det er for kunden å få oppfølging fra sine leverandører, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut.

Tilbudet fra Mamut gjelder til og med nyttårsaften i år, for alle tidligere brukere av Visma Avendo-produkter som ikke videreføres i Norge. Kontaktnummer er gratis grønt nummer 800 82 316 og e-post oppgradering@mamut.com.

RETTELSE:

I den opprinnelige teksten sto det i første avsnitt at "Visma Avendo sendte nylig brev til sine skattekunder om at flere av deres populære produkter ikke videreføres fordi de ikke passer inn i sortimentet til selskapet."

I en e-post til digi.no skriver markedssjef Fredrik André i Visma Avendo: "Detta stämmer inte. Visma Avendo har valt att inte vidareutveckla vår skatteprodukt men alla andra produkter vidareutvecklas för fullt och vi kommer också att lansera fler nya produkter under året."

Les mer om: