BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gratis Palm III for Mac-kunder

Mac-kunder i Norge, Sverige og Danmark har mulighet til å få seg gratis Palm III i løpet av desember ved kjøp av en G3-basert PowerBook.

Jens Kanden
7. des. 1998 - 16:35

Apple-kunder som kjøper en av de tre tilgjengelige PowerBook G3-modellene får med på kjøpet en gratis Palm III med MacPac 2, en tilleggspakke som gjør at Palm III kan kommunisere med Macintosher. Kampanjen gjelder fra dags dato til 29. desember 1998.

MacPac 2 er fortsatt i beta, så inntil videre må kundene laste ned betautgaven på nett hos Palm Computing.

- Den endelige versjonen av MacPac 2 kommer i januar, forteller markedssjef hos Apple Norge, Arne Odden til digi.no/mac.

Apple ser ikke noe problemer i forhold til markedsloven med sin produktbunting.

- Produktene utfyller hverandre og er så tett integrert at dette er helt uproblematisk, forteller Odden.

Apple har sans for Palm Computings teknologi som selskapet mener komplementerer Apples egen teknologi. Interimsjef Steve Jobs har ikke lagt skjul på dette, og han uttalte overfor Fortune Magazine i et intervju i sommer at han forsøkte å kjøpe Palm Computing fra 3 Com. Palm Computing var i sin tid eid av US Robotics som ble kjøpt opp av 3Com i 1997.

Apple Computer la sin egen lommecomputer-satsing tilsynelatende på is, da selskapet kuttet ut Newton i mars i år. Dog stemmer ikke det helt: Apple har nemlig ikke solgt selskapet eller teknologien, ei heller har de sagt opp ingeniørene som jobbet med Newton. Det er ingen hemmelighet at Apple jobber med en ny mobilteknologi for konsumentmarkedet, kalt MacMate, opplyses det i informerte kretser.

MacMate blir en arvtager til Newton MessagePad 2000 men vil ha bedre funksjonalitet og kjøre en lettversjon av Mac OS. Den vil ventelig bli priset til rundt 500 dollar, og ryktene sier at den vil kunne kommunisere også med Windows

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.