Gratis plass i bransjeregister

Nå kan du selv registere deg og gjøre endringer i din informasjon på digi.nos bransjeregister.

Nå kan du selv registere deg og gjøre endringer i din informasjon på digi.nos bransjeregister.

digi.no har åpnet en kraftig oppgradert versjon av Bransjen, vårt bransjeregister. I dette registeret er det i dag oppført 6376 personer og 7370 selskap.

Når personer og selskaper nevnes i en artikkel i digi.no, lenkes artikkelen direkte til de relevante oppføringene i bransjeregisteret. Med oppgraderingen er det lagt inn sterkere verktøy for å finne leverandører og andre gjennom direkte søk i registeret.

digi.no har rustet opp Bransjen på to fronter.

Den første nyheten er kategorisering av selskaper. Du kan nå la søkefeltet stå tomt, velge en kategori og få vist for eksempel alle bredbåndsleverandører eller alle leverandører av maskinvareklienter, noe som inkluderer PC-er og PDA-er.

Den andre nyheten i Bransjen er en brukervennlig løsning for å registrere seg eller endre registreringer. Systemet lar deg be om å få lagt inn ny informasjon. For å sikre deg mot feil og spøker, har digi.no laget et system der redaksjonen godkjenner alle endringer før de gjøres allment tilgjengelige.

Vi ber derfor alle våre lesere om å sjekke sine personlige oppføringer i Bransjen og oppføringene til selskapet de jobber for. Ikke alt er like oppdatert.

Vi ber deg både oppdatere informasjonen og sjekke at bedriften er kategorisert riktig. Du kan trygt legge inn e-postadressen din, vi har laget teknikk som stopper spamroboter som forsøker å kopiere den.

Målet er å få en så komplett oversikt over den norske IT-bransjen som mulig slik av både kunder, partnere og leverandører kan finne hverandre på en enklest mulig måte.

Du finner "Bransje-søk" høyt oppe i venstre spalte på denne siden og alle andre sider på digi.no.

Til toppen