BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gratis telefon og Internett på fredager

Teleselskapene står i kø for å gjøre kur til bedriftsmarkedet, og nå kaster ElTele seg på gratis-bølgen og tilbyr bedriftskundene gratis Internett og telefoni på fredagene.

Frode Eriksen
7. okt. 1999 - 09:46

Det er ElTele Øst som vil kapre bedriftskunder ved å tilby gratis Internett og tellerskritt hver fredag.

- Vi tror dette vil øke produktiviteten i bedriftene, mens de ansatte får muligheten til å bedre sine kunnskaper om Internett, sier markedsdirektør i ElTele Øst, Svein Risberget.

Tilbudet omfatter i første omgang selskapets bedriftskunder i Oslo og Akershus. Senere vil selskapet utvide tilbudet til ElTeles kunder i andre områder av landet.

Tempoet i norsk næringsliv dabber kraftig av når det nærmer seg helg, mener ElTele. Det er denne tiden selskapet vil at vi skal bruke til å øke produktiviteten og internettkunnskapen.

- Vi er overbevist om at vårt tilbud vil føre til at tiden blir utnyttet til mer jobbing. Det vil komme bedriftene til gode også på lengre sikt, etter hvert som Internett får enda større betydning for næringslivet. Tradisjonen med kaffe og kaker kan lett kombineres med kunnskapslek på nettet, sier Risberget.

ElTeles tilbud om gratis telefon og internett varer fra fredag 15. oktober frem til 1. juli neste år. Tilbudet innebærer at bedriftene kan ringe lokalt i Norge og surfe via telefonnettet gratis hver fredag fra åtte om morgenen til åtte om kvelden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.