TELEKOM

Gratis WLAN avlaster mobilnett

AT&T tilbyr trådløst nett for å takle mobil trafikkork i New York.

Travle Times Square på Manhattan får nå gratis trådløst nett av AT&T i et forsøk på å løse opp den mobile trafikkorken som har oppstått i området.
Travle Times Square på Manhattan får nå gratis trådløst nett av AT&T i et forsøk på å løse opp den mobile trafikkorken som har oppstått i området. Bilde: Francisco Diez CC Attribution 2.0
26. mai 2010 - 14:14

AT&T går nye veier for å hanskes med alvorlige dekningsproblemer i sitt amerikanske 3G-mobilnett.

Telegiganten er blitt sterkt kritisert for brutte samtaler og elendige dekningsforhold, særlig i de tettest befolkede byene i USA.

Selskapet har sikret seg millioner av nye kunder gjennom sin eksklusive avtale med Apple om å tilby abonnement til iPhone. Samtidig har datatrafikken i nettet deres har økt med over 5.000 prosent de siste tre årene. Dette har ført til sprengt kapasitet flere steder.

Denne uken har AT&T åpnet gratis trådløst nett midt på Manhattan, i et forsøk på å bøte på situasjonen.

WLAN-sonen er satt opp nord for velkjente Times Square på 7th Avenue mellom 45. og 47. gate.

Målet er avlaste den mobile trafikkorken som har oppstått i området.

Hvis pilotforsøket blir vellykket vil AT&T vurdere å opprette trådløse nett i en rekke andre amerikanske byer, opplyser selskapet i en pressemelding.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.