Gratis WLAN hos Radisson SAS

Fra og med den 1. september vil en rekke Radisson SAS-hoteller tilby gratis, trådløs Internett-aksess til gjestene.

Fra og med den 1. september vil en rekke Radisson SAS-hoteller tilby gratis, trådløs Internett-aksess til gjestene.

Det å få Internett-aksess på på rommet når man bor på hotell, er ofte en urimelig kostbar affære. Fra flere titalls kroner i timer til en drøy hundrelapp i døgnet er ikke uvanlig, selv på hoteller hvor rommene koster en liten formue i seg selv. Da skulle man tro at noe så selvfølgelig for forretningsreisende som Internett-aksess, burde være inkludert.

Nå er det riktignok flere hotellkjeder som har forstått at gratis Internett-aksess ikke behøver å koste all verdens, samtidig som det kan være et fint tiltak for å trekke til seg nye og tidligere gjester.

Sist ut er Radisson SAS, som nylig annonserte at kjeden fra og med den 1. september vil tilby gratis tilgang til nettet, både med og uten kabel, ved en rekke av kjeden hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika. Flere hoteller vil først kunne tilby dette mot slutten av året.

Gjestene skal kunne få tilgang til nettet i alle deler av hotellet, bare ved å oppgi deres navn og romnummer.

I en pressemelding skriver kjeden at gratis Internett-aksess er blant de tingene Radisson SAS mener gjestene i dag forventer seg ved et førsteklasses hotell, sammen med et bad, en seng, en telefon og fjernsyn.

En oversikt over hvilke Radisson SAS-hoteller som vil tilby gratis Internett-aksess til sine gjester fra og med den 1. september, finnes på denne siden.

Til toppen