Gratis Wolfenstein-spill utgitt

En spesiell flerbrukerutgave av dataspillet Return to Castle Wolfenstein kan nå lastes ned fra Internett. Spillet er gratis.

ActiVision offentliggjorde nylig dataspillet Wolfenstein: Enemy Territory. Ifølge PC för alla var spillet tenkt å være et kommersielt tillegg til det populære actionspillet Return to Castle Wolfenstein. Tanken var at tilleggspakken skulle omfatte både oppdrag for én og flere spillere, men arbeidet med "singleplayer"-delen gikk så langsomt at det tidligere i år ble lagt helt ned. Da ble det også bestemt at "multiplayer"-delen skulle bli et fritt tilgjengelig og frittstående dataspill. Dette betyr at du ikke trenger å ha Return to Castle Wolfenstein for å spille Wolfenstein: Enemy Territory, som nå er ferdiglaget og tilgjengelig for nedlasting for Windows og Linux. Spillet støtter opptil 32 samtidige brukere.

Selv om Enemy Territory nok på mange måter minner om multiplayerdelen i det originale spillet, er det ifølge ActiVision er det også en del nyheter. Scenariene er koblet sammen og brukerne vil etter hvert som de får mer erfaring også opparbeide seg bedre egenskaper. Dette innebærer blant annet at du i spillet kan bære mer ammunisjon, at du kan se landminer og at du kan ha en maskinpistol som sekundærvåpen i stedet for en pistol. I alt skal det være snakk om 28 ulike egenskaper.

Wolfenstein: Enemy Territory kan lastes ned fra ActiVisions Wolfenstein-nettsted. Filen er 258 MB stor. Brukere av BitTorrent anbefales å gå til denne siden.

Til toppen