BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gratistelefon til Oslo og Akershus

I mai tilbyr selskapet Gratistelefonen kunder i Oslo og Akershus gratis telefonsamtaler, dersom de er villige til å bli avbrutt av reklame midt i samtalen. Tjenesten skal være landsdekkende i løpet av året.

Frode Eriksen
16. apr. 1998 - 16:49

- I stedet for at folk betaler penger for å ringe til et av de store teleselskapene, tilbyr vi dem å ringe helt gratis, sier daglig leder i Gratistelefonen, Gisle Roll Ludvigsen.

Han tror tilbudet blir godt tatt imot, og sier at mange vil kunne spare tusenvis av kroner i året på dette tilbudet. I første omgang er det bare telefonkunder i Oslo og Akershus som får benytte seg av tilbudet og det kan bare ringes fra vanlige telefoner innenlands.

I løpet av året regner imidlertid Ludvigsen med at tilbudet er riksdekkende. Senere vil tilbudet også utvides til å gjelde utenlandssamtaler og samtaler fra mobiltelefon.

Konseptet er testet kommersielt i Sverige med suksess av Gratistel International, med over 100.000 brukere.

Alle som vi benytte seg av tilbudet må registrere seg hos selskapet. Når kunden er registrert kan det ringes helt gratis innenfor landets grenser ved å slå et prefiks foran nummeret. Mens samtalen settes opp, spilles det av en ti sekunder lang reklamesnutt. Deretter kommer det reklameinnslag hvert halvannet minutt.

De første annonsørene på Gratistelefonen er Se&Hør-forlaget, BMG Ariola, CC Vest, samt Isbergs og Iglebæk.

Telenor gjennomførte for et knapt år siden en test i Gjøvik om interessen for gratistelefon, med enorm respons.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.