UTVIKLING

Gratulerer alle utviklere!

Det er din dag. Kanskje vanker det premie?

Telenor har vært så snille å donere fire Firefox OS-utviklertelefoner. Vi gir dem bort i anledning verdens utviklerdag.
Telenor har vært så snille å donere fire Firefox OS-utviklertelefoner. Vi gir dem bort i anledning verdens utviklerdag.
13. sep. 2013 - 10:48

OPPDATERT KL 15.00:

Da har vi plukket ut vinnerne. Dere blir kontaktet!

Glem at det er fredag den trettende, en dag ofte forbundet med overtro og irrasjonell frykt for uheldige omstendigheter.

Akkurat nå markeres nemlig den langt viktigere internasjonale utviklerdagen.

Programmers' Day blir feiret i en rekke teknologibedrifter verden over for å hylle noen av sine viktigste ansatte. De som lager systemene og tjenestene som kunnskapssamfunnet er helt avhengig av.

Dette er faktisk dataprogrammerernes viktigste dag, hvis vi skal tro Wikipedia. Markeringen faller på årets 256. dag – et viktig tall i faget. 256 tilsvarer like mange verdier som kan representeres i en byte med data.

digi.no gir bort mobiler

Wikipedia er riktignok i tvil om i hvilken grad dagen faktisk feires i landets utviklermiljøer. Vårt lille bidrag er denne påminnelsen, samt et aldri så lite gavedryss.

Hvis du er utvikler (sorry, gjelder bare dere!) så send oss en liten melding på Facebook-veggen vår i tilknytning til denne saken. Vi trekker ut fire heldige vinnere som får hver sin Firefox OS-utviklertelefon.

Dette er smarttelefoner produsert av Geekphones. De er ikke verdens raskeste mobiler (les mer om enhetene her). De er myntet på utviklere som ønsker å skape noe til den nye web-baserte mobilplattformen.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.