IT-NORGE

Greentech etablerer seg i Sverige

Blir Nordens største tilbyder av brukt IT-utstyr.

Sandefjord-selskapet Greentech opplyser at de i forrige uke åpnet et kontor i Göteborg. Kontoret har en bemanning på seks, hvorav to skal dekke det danske markedet. Greentech regner med at de nå er Nordens største tilbyder av brukt IT-utstyr.

Forretningsmodellen til Greentech er å inngå samarbeidsavtaler med store nordiske virksomheter for å få tilgang til utrangert og avskrevet IT-utstyr. Greentech sletter sensitivt innhold og videreselger det de kan av utstyret. Resten avhendes etter retningslinjer gitt av Klima- og forurensningsdirektoratet (tidligere SFT).

Administrerende direktør i Greentech Holding, Kim Romero, forteller at halvparten av det brukte utstyret de solgte i fjor var importert. Etableringen i Sverige og Danmark skal gi direkte tilgang til mer utrangert utstyr.

I 2009 solgte Greentech tett oppunder 100 000 brukte IT-enheter i det norske markedet, til over 5000 kunder. Selskapet tilbyr brukt utstyr i tre kvalitetsnivåer. Alt utstyr selges med inntil tre års garanti. Greentech har egen serviceavdeling og apparat for reservedeler.

    Les også:

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.