Gro Eide til Telenor Expo

Fra rollen som Telenors informasjonsknutepunkt i Midt-Norge skal Gro Eide heretter arbeide som nestleder i Telenor Expo.

Telenor Expo er et konsept Telenor har utarbeidet for å behandle kunder og kontakter, og fungerer som en avansert form for møtelokale. Expo er så langt etablert i Oslo, men nå skal det etableres tilsvarende enheter rundt om i Norge.

Det er denne virksomheten utenfor Oslo som Eide skal få ansvaret for. Hun sier til digitoday.no at det allerede er etablert Expo i Trondheim, Bergen og Stavanger.

Eide sier hun ikke er lei av å snakke med midt-norske journalister. Overfor denne gruppen med arbeidstakere har Eide svart som best hun kan for 900 Telenoransatte i Trondheim og 2000 i Midt-Norge, foruten de 20.000 andre i Telenor.

- Det blir å velge mellom to goder, sier Eide etter at valget nå er tatt. - Den nye jobben blir kjempespennende.

- Expo er en måte å ta kundene hjem til oss i Telenor på, fremfor å gå andre steder. I Trondheim vil sentret ligge på Tyholdt, og tilsvarende sentre etableres i de nye Telenorsentrene i Bergen og Stavanger.

Etterfølgeren til Eides nåværende stilling er ikke klar, men hun selv slutter 1. mars. Stillingen er blant annet utlyst eksternt.

Til toppen