Gründere blir rådgivere, Lindblad blir sjef

Internettselskapet Tarantell, som ble startet av bransjeveterane Bjørn Tore Stig, Arild Bjørn-Larsen og Lasse Ruud i fjor, har nå fått ny sjef. Jan Henrik Lindblad begynner i selskapet ett år etter at han tok roret i Client Computing.

I fjor startet Bjørn Tore Stig, Arild Bjørn-Larsen og Lasse Ruud selskapet Tarantell, som de overfor digitoday.no karakteriserte som et "ærlig" Internett-selskap.

I dag skriver selskapet i en pressemelding at gründerne i Tarantell igjen skal brukes til det de er best til - nemlig å være gode rådgivere. Jan Henrik Lindblad, som også har en fortid i ARK/Cinet/Getronics-konsernet (som i dag er en del av Merkantildata (MED)), har tatt over som administrerende direktør i selskapet, bare ett år eter at han tok roret i Client Computing(CLCO).

- Selskapet er ungt, men besitter tung og spennende erfaring. Jeg ser frem til å bli del av et miljø som vet å forene så vidt forskjellige kunnskaper, uttaler Lindblad selv om ansettelsen.

Tarantell har hittil vist seg å være en suksess. Etter ett års drift har selskapet 30 ansatte, en rekke tilknyttede partnere, prestisjetunge kunder

og tjener penger.

Nå synes gründerne Stig, Bjørn-Larsen og Ruud det er på tide å bruke tiden sin "ute i markedet", og vil nå rendyrke rollene sine som senior-rådgivere.

Til toppen