Gruppe for Internettbransjen

Kanal 1 har tatt initiativet til et forum for nettbransjen i Norge. Gruppen har fått navnet Veveriet, og det første møtet er i kveld klokken 20.00.

Kanal 1 har tatt initiativet til et forum for nettbransjen i Norge. Gruppen har fått navnet Veveriet, og det første møtet er i kveld klokken 20.00.

I tillegg til å ha jevnlige møter i Oslo, er det også opprettet en mailingliste for deltakerne i gruppen. Medlemskriteriet er at man har jobb i Internettrelatert virksomhet - som journalist, designer, programmerer e.l. For å melde seg på mailinglisten, send en mail til speider@kanal1.no med "join veveriet" i selve teksten i mailen.

Følgende invitasjon er distribuert:

K A N A L 1 I N V I T E R E R:

Det er krig mellom Norges mange webutviklere. Vi sitter på hver vår tue, og holder kortene tettest mulig til brystet. Nåde den som roser eller snakker pent om en konkurrent!

"Må det være sånn?"

Journalistene har sin Tostrupkjeller. Reklamefolk sin Kastanje. Hva med oss som har tatt skrittet ut i den digitale produksjonsrollen? Webdesignere. Webutviklere. Det er vi som tar de første famlende skritt ut i kyberrommet, men vi gjør det alene, hver for oss.

Introduserer: (trommevirvel)

VEVERIET

Veveriet er tenkt som et samlingssted for internett-bransjen i Norge (og senere muligens Sverige og Danmark?). I første rekke snakker vi om en mailingliste, men vi ønsker også å få til jevnlige samlinger - av den uformelle, sosiale typen. Hvor vi kan fortelle litt om hvem vi er og hva vi driver med, få inn foredragsholdere, diskutere nettutviklingen, osv. osv. Alle som jobber med web- og nett-utvikling i Norge har mulighet til å være med.

I denne sammenheng inviterer vi nå dere til å være med på å legge premissene for en slik gruppe. Første møtet blir nå, førstkommende onsdag på Månefisken ved Mølla i Oslo, klokken 20.00 - ca. 23.30

Både baren og sinnene er åpne for anledningen. Agendaen vil stort sett gå ut på å presentere oss selv samt diskutere hvordan vi ser for oss den videre utviklingen av Veveriet. Ellers håper vi det skulle være mulig å bli litt kjent utover kvelden. Vi klarer nok ikke å få denne invitasjonen ut til alle, så spre gjerne ordet!

Vennligst gi beskjed om hvor mange som kommer på en av kontaktmulighetene under (helst mail).

Vel møtt!

mvh

Rune Fjeld Olsen

Internett Kanal 1

runef@kanal1.no

22 80 69 86

908 99 301

Hvis du ikke har mottatt invitasjon, men har lyst til å komme i kveld, er det ikke for sent!

Til toppen