Guideix vinner stor ERP-ordre

Etter en større forespørselsrunde har Guideix vunnet en kontrakt om implementering av nytt ERP-system hos to store norske grossister. Selskapene AS Bergens Rørhandel og AS Stavanger Rørhandel har valgt Guide som nytt forretningssystem for deres 800 ansatte.

Guideix har nettopp underskrevet sin hittil største ERP-ordre i Norge. Ordren, som omfatter 600 samtidige brukere, kommer fra de to selskapene AS Bergens Rørhandel og AS Stavanger Rørhandel.

Selskapene er med sine 800 ansatte og 46 lagre fra Kristiansand i syd til Hammerfest i nord blant de mest markante grossister innenfor blant annet VVS, Offshore, Industri samt Vann og Avløp med en samlet omsetning på omkring 2,5 milliarder kroner.

Ordren ble vunnet etter intens konkurranse mellom en rekke av de førende leverandører av ERP-systemer. Et av landets ledende konsulentselskap har vært rådgiver for søsterselskapene i anskaffelsesprosessen.

På bakgrunn av denne nye kontrakten og det nettopp avlagte halvårsresultat er Guideix' forventninger til det inneværende regnskapsår da også preget av omsetningsvekst. Dels merker Guideix en generell etterspørselsstigning etter ERP-system blant store og mellomstore handels- og grossistvirksomheter og dels blir Guideix i større og større grad invitert med i større forespørsler.

Norge er et vekstmarked for Guideix. Selskapet inngikk derfor i desember siste år et partnerskap med konsulentvirksomheten Xecute omkring implementering av Guide-systemet. Et partnerskap som utvider Guideix' implementeringskapasitet i Norge.

Blant de selskap som allerede har valgt Guide finner man eksempelvis Julius Maske AS, Nordmøre og Romsdal Felleskjøp, Fatland gruppen og Global Fish.

Til toppen