Gul lapp skapte leserstorm

Da vi la inn den gule Post-It-lappen på forsiden av digi.no tirsdag, ante vi at det kunne bli bråk. Spørsmålet var egentlig bare hvor mye bråk.

Da vi la inn den gule Post-It-lappen på forsiden av digi.no tirsdag, ante vi at det kunne bli bråk. Spørsmålet var egentlig bare hvor mye bråk.

Lesere som kom inn på forsiden av herværende internett-avis onsdag, ble møtt av en kryptisk beskjed: En gul Post-It lapp som klistret seg over det redaksjonelle området, ble sittende i noen sekunder og deretter datt ned og ut av skjermen. Den gule lappen var en eksperimentell annonse fra Microsoft. Meningen var at hver enkelt leser bare skulle se den en gang. Noe gikk galt, slik at den ble vist hver gang forsiden ble lastet.

Vi forventet at dere ville reagere, men det er alltid vanskelig å forutse hvilken styrke stormen får. Vi kan vel si at den som ble utløst av den gule lappen nok var i den aller øverste enden av skalaen.

Jeg vil tippe at rundt 100 av våre lesere ga tilkjenne sin misnøye i mail til oss. Noen svor dyrt og hellig aldri å komme tilbake til oss. Andre ba tynt om at vi måtte få den fjernet. Andre lurte på hvem annonsen egentlig var for, og hvorfor man ikke kunne trykke på den. Noen lurte på om digi.no var blitt hacket.

Til dere 100 +/-: Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på det. Det at vi får solid kjeft fra våre lesere når tingene ikke er som dere mener at de burde være, tar vi som et sunnhetstegn.

I dag - til din trøst - er det eneste minnet om den gule lappen illustrasjonen over til høyre.

Til toppen