Gunnar Heesch Holmen blir ny leder i Holte Consulting

Gunnar Heesch Holmen, administrerende direktør i Holte Consulting.
Gunnar Heesch Holmen, administrerende direktør i Holte Consulting. (Foto: Holte Consulting)

Gunnar Heesch Holmen (41) tok i sommer over som administrerende direktør i Holte Consulting, skriver selskapet i en pressemelding. Han overtar jobben etter Trygve Sagen (41), som har vært leder i åtte år. 

Holmen har bakgrunn som sivilingeniør innen kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Han har jobbet i selskapet siden 2007, vært partner siden 2011 og har ifølge Holte Consulting tidligere ledet forretningsområdet IT & Telecom med betydelig vekst.

Trygve Sagen, styreleder i Holte Consulting og Gunnar Heesch Holmen, administrerende direktør.
Fra venstre: Trygve Sagen, styreleder i Holte Consulting og Gunnar Heesch Holmen, administrerende direktør. Foto: Holte Consulting

– Jeg gleder meg til å lede et selskap med fantastiske medarbeidere, en solid markedsposisjon, høy faglig integritet og gode vekstmuligheter, sier Gunnar. Trygve har gjort en fabelaktig jobb, så får jeg gjøre mitt beste for å bygge videre på det han har vært med på å skape.

Sagen vil nå tre inn i rollen som styreleder, samtidig som han skal fortsette å lede Statsbygg-prosjektet «Cost down – step up». 

Holte Consulting jobber med prosjekter innen blant annet telekom og digitalisering av verdikjeder, fornybar energi, skipsbygging, samt store offentlige og private byggeprosjekter.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no !

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen