Gunnar Stavrum skal lede TV 2 Interaktiv

Gunnar Stavrum (38) skal lede den redaksjonelle virksomheten til TV 2 Interaktiv etter at Ivar Steen Johnsen sluttet.

Gunnar Stavrum (38) skal lede den redaksjonelle virksomheten til TV 2 Interaktiv etter at Ivar Steen Johnsen sluttet.

digi.no skrev nylig at internettredaktør Ivar Steen Johnsen skal ofre seg for konas nett-tjeneste BarniMagen AS. Dermed slutter han i TV 2 etter åtte år.
Les:
Ofrer seg for konas gründervirksomhet

Nå tar leder for økonomiredaksjonen i TV 2 Nyhetene, Gunnar Stavrum, over stillingen. Han blir sidestilt med administrerende direktør Kjetil Nilsen i det som tidligere het Net2 Interaktiv, men som i dag har skiftet navn til TV 2 Interaktiv.

- Dette er den mest spennende jobben i hele TV 2-systemet. Det var ikke vanskelig å si ja, sier Stavrum i en pressemelding. Fremtiden ligger i Internett-teknologien, mener han

- Jeg har en fast tro på at nyheter i fremtiden blir "anywhere anytime", og da vil det være TV 2 Interaktiv som gir deg det, sier han.

Han tiltrer umiddelbart i stillingen og skal ha sin siste vakt i nyhetsinnslaget penger@tv2.no på mandag. Vår Staude tar over på heltid frem til sommeren. Inntil TV 2 finner en avløser vil Stavrum fortsatt lede økonomiredaksjonen i TV-redaksjonen.

Stavrum har jobbet både i Bergens Tidende før han startet i Dagens Næringsliv og arbeidet der i tre år. Han var også for en kortere periode ansvarlig redaktør av Økonomisk Rapport før han returnerte til TV 2. Nå skal han rapportere direkte til din gamle DN-sjef Kåre Valebrokk.
Les om Stavrums avgang fra ØR her:
ØRs hippe sjefstrekk
Til toppen