Halleluja 24 timer i døgnet

Dersom Gud og du vil, og teknikken står P7 bi, kan du nå høre kristenradio 24 timer i døgnet. På nettet.

Dersom Gud og du vil, og teknikken står P7 bi, kan du nå høre kristenradio 24 timer i døgnet. På nettet.

I første omgang blir det stort sett kristen musikk som toner ut fra P7-høyttalerne, men utpå vårparten skal det i tillegg komme nyheter hver time, opplyser radiokanalen i en pressemelding.

Norges første kristne 24-timers nettradio vil på nettadressen p7.no dessuten gi deg magasinprogrammet "Lunchtimen" klokka ett på ettermiddagen - i samsending med Radio Sentrum i Oslo.

- Kanalen er utarbeidet for å nå yngre lyttere som savner et kristent radiotilbud på Internett og Kristen Riksradio har som målsetting at dette programtilbudet skal være et godt verktøy for evangelisering. Nettradioen vil også være tilgjengelig fra andre portaler, som f.eks Gospelsearch, på Internett, opplyser P7-leder Ingvar Nevland i meldingen.


Radiokanalen lager også egne programserier, der "Veien gjennom Bibelen" med Åge Nevland og "Vindu mot Livet" ved Ola Bjorland er å regne som flaggskipene.

- Det er mange som har spurt etter programmene våre i de områder av landet vi ikke dekker. De får nå denne muligheten gjennom Internett, og vi har også misjonærer og studenter i utlandet i tankene våre når det gjelder det nye utvidede nett-tilbudet, sier Nevland.

Etter det digi.no kan se, så vil du på P7s nettsider i dag kunne lese, se og høre mer om blant annet "sanger fra jesusfolket", hva kristenpopstjernen Kevin Max synes om at han "måtte gi 6000 kroner for buksene sine", og hva Lars Rise mener om Jesus - for å nevne noe.

PeSju Kristen Riksradio er en av eierne i Radio 2 Digital som har fått riksdekkende lisens for digitalradio i Norge. I tillegg sender P7 en rekke programmer på norsk og samisk på lokalradioer rundt i landet. Blant eierne i Kristen Riksradio finner vi blant annet de største kristne misjonsorganisasjonene.
Til toppen