JUSS OG SAMFUNN

Halleluja 24 timer i døgnet

Dersom Gud og du vil, og teknikken står P7 bi, kan du nå høre kristenradio 24 timer i døgnet. På nettet.

Øystein Kvistad
6. mars 2002 - 12:01


- Kanalen er utarbeidet for å nå yngre lyttere som savner et kristent radiotilbud på Internett og Kristen Riksradio har som målsetting at dette programtilbudet skal være et godt verktøy for evangelisering. Nettradioen vil også være tilgjengelig fra andre portaler, som f.eks Gospelsearch, på Internett, opplyser P7-leder Ingvar Nevland i meldingen.


Radiokanalen lager også egne programserier, der "Veien gjennom Bibelen" med Åge Nevland og "Vindu mot Livet" ved Ola Bjorland er å regne som flaggskipene.

- Det er mange som har spurt etter programmene våre i de områder av landet vi ikke dekker. De får nå denne muligheten gjennom Internett, og vi har også misjonærer og studenter i utlandet i tankene våre når det gjelder det nye utvidede nett-tilbudet, sier Nevland.

Etter det digi.no kan se, så vil du på P7s nettsider i dag kunne lese, se og høre mer om blant annet "sanger fra jesusfolket", hva kristenpopstjernen Kevin Max synes om at han "måtte gi 6000 kroner for buksene sine", og hva Lars Rise mener om Jesus - for å nevne noe.

PeSju Kristen Riksradio
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.