KARRIERE

Han overtar sjefstolen i Ice

- Arbeidet med å bygge ut trådløst bredbånd fortsetter, sier Eivind Helgaker.

OSLO 20090810:Ny adm. dir. i Ice fotografert i Oslo mandag ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
OSLO 20090810:Ny adm. dir. i Ice fotografert i Oslo mandag ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Bilde: SCANPIX
12. aug. 2009 - 09:36

Den mobile bredbåndsoperatøren Ice.net har lett etter en ny norgessjef etter at Matthias Peter overraskende sa opp stillingen sin i fjor høst.

Erstatningen er nå klar: Eivind Helgaker er mannen som skal lede selskapets norske virksomhet.

Helgaker kommer fra stillingen som sjef for betal-tv-kanalen Canal Pluss og har tidligere fartstid som markedsdirektør i Tele2.

- Å få på plass en sterk organisasjon og markedsapparat blir viktigst på kort sikt. Samtidig skal vi videreføre arbeidet med å bygge ut infrastrukturen og dermed sikre stadig bedre dekning og kapasitet for alle Ice-kunder. Jeg ser frem til å videreutvikle selskapet og sikre nødvendig vekst, sier Helgaker i en pressemelding.

Styret strekker frem hans dybdekunnskap og relevante erfaring som styrker som skal bidra til å videreuvikle selskapet i Norge.

– Vi er svært tilfreds med at Helgaker har takket ja til å overta stillingen. Gjennom flere år i teleindustrien har han opparbeidet seg verdifull innsikt innen viktige områder som salg, markedsføring og kundehåndtering. Styret er svært tilfreds med at han har akseptert å bli sjef for den norske virksomheten, sier administrerende direktør for Ice.net i Norden, Per Borgklint.

Helgaker tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.