Han vant digi.no-kajakken

En ihuga friluftsmann dro i land førstepremien i digi.nos påskequiz: En Alaska-kajakk til en verdi av 10.000 kroner.


Over 15.000 lesere deltok i årets påskequiz, vi fikk inn omlag 700 besvarelser med maksimalt to feil og av disse hadde hele 330 svart korrekt på samtlige 30 spørsmål.

Vinneren av digi.nos påskequiz heter Jarle Bøe, er 29 år gammel og jobber til daglig som markedssjef ved Atmels avdelingskontor i Oslo.

- Det var et par spørsmål som var vriene, jeg måtte søke litt i digi.nos arkiver for å finne de rette svarene, men det stort sett gikk det greit å løse quizen, forteller den glade kajakkvinner som kan love at den nye farkosten fra Prauss vil bli flittig brukt.

- Joda, jeg er en ivrig friluftsmann, forteller Bøe og oversender et bilde av seg selv som beviser akkurat det.

Atmels norske hovedkontor ligger i Trondheim men Bøe er stasjonert i Oslo, foreløpig som eneste ansatt.

- Lokaliseringen skyldes at det er viktig å ha nærhet til Gardermoen, det blir jo en del reising i denne jobben, forteller Bøe til digi.no.

Foruten hovedpremien skal det også deles ut seks trøstepremier: Tre utgaver av operativsystemet Windows XP, to Office-pakker for samme operativsystem og én pakke Microsoft Encarta Reference Library. En av de seks vinnerne har vi ennå ikke fått verifisert navn og adresse til, men her er de øvrige vinnerne:

Synneva Hellebø, Bergen - Windows XP

Jan Roger Markussen, Mo i Rana - Windows XP

Vibeke Jahr, Vestby - Microsoft Office XP

André Årsnes, Oslo - Microsoft Office XP

Kaj Bjerke, Åsgårdstrand - Microsoft Encarta - Reference Library 2000

Les mer om: