RESULTATERFINANS

Hands vil utvide virksomheten

Hands-sjef Arild Lund leverte et lite overskudd i første kvartal. Nå vil han øke bemanningen i selskapet.

IT-selskapet Hands fikk et lite overskudd i første kvartal, men omsetningen falt. Det børsnoterte selskapet har 165 ansatte, og får inntekter fra konsulentvirksomhet og salg av lisenser.

Selskapet fikk et resultat før skatt på 0,9 millioner kroner i første kvartal mot et underskudd på 4,6 millioner kroner i tilsvarende periode ifjor. Omsetningen endte på 36,4 millioner kroner mot 41,8 millioner kroner i fjor.

Selskapet har vært gjennom flere runder med kostnadsreduksjoner og restrukturering. Men så ser det lysere ut for selskapet og administrerende direktør Arild Lund.

- Vi forventer en moderat til positiv utvikling i IT-markedet for inneværende år. Det forventes at Hands kan dra nytte av sin ledende posisjon innen MBS-løsninger samt at man vil se positive effekter av at selskapet nå har forbedrede finansielle rammebetingelser, sier Lund i en pressemelding.

    Les også:

Nå planlegger selskapet å øke omsetningen igjen og sørge for bedre lønnsomhet.

- Fremover vil selskapet prioritere tiltak for om mulig å øke omsetningen, også gjennom nyansettelser av konsulenter og selgere.

Videre i pressemeldingen heter det at: "Usikkerhet knyttet til Hands finansielle situasjon i 4. kvartal 2003 førte til at selskapet hadde lavere fart enn normalt inn i 2004. Aktiviteten i markedet er imidlertid god og selskapets styrkede tillit virker positivt for kundeaktiviteten."

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.