MOBILTELEFONI

– Har ambisjon om å være best i verden

Med kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner er Link Mobility et globalt selskap. Topp tre eller i alle fall topp fem, er målet.

Jens Rugseth er gründer og styreleder i Link Mobility. Her er han satt sammen med et bilde fra presentasjonen av kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner. Det viser den globale tilstedeværelsen selskapet får når handelen er gjennomført.
Jens Rugseth er gründer og styreleder i Link Mobility. Her er han satt sammen med et bilde fra presentasjonen av kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner. Det viser den globale tilstedeværelsen selskapet får når handelen er gjennomført. Bilde: Morten Brakestad og Link Mobility
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
21. mai 2021 - 10:57

Vi snakker med styreleder Jens Rugseth i Link Mobilty snaut ett døgn etter at kjøpet av Soprano ble kunngjort tirsdag. Rugseth har en lang karriere bak seg som investor og gründer på IT-området. Ett av de mest kjente selskapene i kjølvannet hans, er Crayon, der han fortsatt er styreleder, men starten var Apple-forhandleren Høyskoledata, som seinere ble solgt til Officeline.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.