KARRIERE

Har ansatt 500 på tre år

Steria passerer tusen ansatte i Norge.

Administrerende direktør Kjell Rusti blant mange Steria-ansatte.
Administrerende direktør Kjell Rusti blant mange Steria-ansatte. Bilde: Hanne Kristine Fjellheim/Steria
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
25. aug. 2014 - 09:18

Steria Norge kunne i dag kunngjøre at selskapets medarbeider nummer tusen vil starte denne uken. Dermed har selskapet doblet antallet ansatte på tre år.

– Dette er selvfølgelig en betydelig milepæl for oss og stor stas for alle som jobber i Steria. Vi vokser organisk og i takt med at vi vinner stadig flere store og krevende oppdrag både i privat og offentlig sektor, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Steria i Norge, i en pressemelding.

Samtidig forteller han at fusjonssamtalene med franske Sopra fortsetter, og at prosessen går etter planen. Fusjonsplaneneble kunngjort i april i år.

– Sammenslåingen vil skape en betydelig aktør på det europeiske konsulentmarkedet. Vi berøres ikke direkte av fusjonen i Norge, siden Sopra ikke har aktivitet i Skandinavia. Imidlertid har de to selskapene komplementære tjenester og en sterk kompetansedelingskultur, noe som vil gagne også vår norske kunder, mener Rusti.

Det sammenslåtte selskapet vil ha 36 000 medarbeidere og ventes å ville omsette for 3,1 milliarder euro totalt. Steria Norge ventes i år å få en omsetning på nærmere 1,5 milliarder kroner, mer enn 20 prosent mer enn i fjor.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.