DIGITALISERING OG OFFENTLIG IT

Har store problemer med teknisk gjeld i hele «stacken»: Sånn skal milliard-avtalen løse problemene

200 utviklere skal i årene fremover hjelpe politiet med å bygge om siloløsningene til en mer moderne teknologisk plattform.

Tirsdag ble det kjent at Knowit, Sopra Steria og Computas skal samarbeide om en milliardkontrakt i politiet. Fra venstre: Knowit-direktør, Fredrik Ekerhovd, assisterende direktør i PIT, Kjerstin Wester, PIT-direktør, Catherine Janson, og avtaleansvarlig Snorre Finanger i Knowit.
Tirsdag ble det kjent at Knowit, Sopra Steria og Computas skal samarbeide om en milliardkontrakt i politiet. Fra venstre: Knowit-direktør, Fredrik Ekerhovd, assisterende direktør i PIT, Kjerstin Wester, PIT-direktør, Catherine Janson, og avtaleansvarlig Snorre Finanger i Knowit. Foto: Knowit
30. okt. 2023 - 10:58

Denne uka ble det klart at Computas, Sopra Steria og Knowit vant en milliardkontrakt med politiet. Det statlige organet har i dag store utfordringer med teknisk gjeld i hele «stacken» - helt fra i bunnen av IT-platformerene til publikumstjenestene i front.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.