RESULTATERFINANS

Hårda bud for Cell-konsulentene

Internettkonsulentselskapet Cell Network øker kravet til lønnsomhet. De enhetene som ikke greier målene som er satt for 1. kvartal, må stramme livremmen.

Therese Werenskiold
18. mai 2001 - 14:55

- Lønnsomhet er vårt absolutte fokus nå, sier Niklas Flyborg i en pressemelding. Flyborg er sjef for nettkonsulentselskapet Cell Network AB, som nå går harde tider i møte.

Selskapets mål er at alle enheter i Cell-konsernet skal være lønnsomme innen årets slutt. Nå holder lederne for de ulike enhetene på med å vurdere resultatene opp mot forretningsidéene. Ifølge Flyborg kommer det til å merkes for de enhetene som ikke når målene sine for første kvartal.

For å nå lønnsomhetsmålet må selskapet også si opp et 30-talls personer ved kontorene i Malmö og Borlänge. Cell Network forteller i pressemeldingen at selskapet vil tilby hjelp og støtte til de som berøres av oppsigelsene.

Cell er forøvrig ikke det eneste nettselskapet som har måttet si opp ansatte. De er faktisk blitt så mange at svenske dotcom-ere som har mistet jobbene sine har laget sitt eget nettverk og sine egne nettsider.

Mer om dette finner du her: Kickad.nu.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.