Hardt skadd etter mobiltelefon-eksplosjon

En mann ble hardt skadd etter at hans Nokia 3310 eksploderte i hånden hans.

En mann ble hardt skadd etter at hans Nokia 3310 eksploderte i hånden hans.

Mobilen eksploderte i hånden på 59-åringen med voldsom kraft. Nå advarer Nokia mot bruk av piratbatterier, som kan være årsaken til at mannen nå ligger hardt skadet på sykehus, skriver Aftenposten som siterer utenlandske aviser.

Mannen har brudd i flere fingre og sår i magen og magen etter eksplosjonen. 59-åringen fra Thailand var på diskotek da han fikk en telefon. Han gikk mot utgangen for å snakke i ro. Da han tok telefonen eksploderte den i hånden hans, ifølge den thailandske avisen Khaosod.

- Pasienten blødde kraftig etter å ha fått splinter fra mobilen i seg, sier lege Nipon Potpatanchai ifølge svenske Aftonbladet.

Også en person som jobber på diskoteket, ble hardt skadet da Nokia-telefonen, en 3310, eksploderte. Nokia vet ikke ennå ikke årsaken til hendelsen, som skjedde nylig. Likevel advarer selskapet nå mot bruk av piratbatterier, det vil si uoriginale batterier.

- I alle tilfeller der telefoner har eksplodert, har det vist seg at det er piratbatterier som har forårsaket ulykken. Vi anbefaler konsekvent bruk av originale batterier, sier Marianne Holmlund i Nokia.

Til toppen