Haudemann Andersen tror på Birdstep

Finanskjendis Jan Haudemann Andersen tas imot med åpne armer som langsiktig investor i databaseselskapet Birdstep Technology.

Finanskjendis Jan Haudemann Andersen tas imot med åpne armer som langsiktig investor i databaseselskapet Birdstep Technology.

- Vi ser meget positivt på Datums (Haudemann Andersen) inntreden i selskapet og betrakter dette som en styrke for selskapets videre satsing, sier administrerende direktør Henning Klemp i Birdstep Technology i en pressemelding.

- Dette betyr at vi får et utvidet kontaktnett og det gir oss tyngde i samtaler med de sentrale aktørene i markedet, mener Klemp.

Forlsaget om å foreta en emisjon på to millioner nye aksjer til kurs 11 kroner, og en opsjon på ytterligere to millioner aksjer à 25 kroner, ble vedtatt av en enstemmig ekstraordinær generalforsamling i Birdstep mandag.

Foruten at Datum AS kommer inn på eiersiden i selskapet, ble det på generalforsamlingen valgt et nytt styre i Birdstep bestående av Loyd Aasen, Olaf Vethe, Magne Fjeld, Stig Herbern og Hans Arne L'orange.
Jan Haudemann Andersens Datum AS ble forøvrig også største eier i Online Club mandag, da selskapet begikk en emisjon som nå verdsetter OLC til 327 millioner kroner.Birdstep Technology har utviklet en bitte liten databasemotor, Icebreaker, som mellom annet er tenkt benyttet til datalgring og -gjenfinning i små håndholdte enheter som mobiltelefoner, PDA-er og liknende. Systemet kjører på såvel EPOC som Win32, WinCE Embedded NT, VxWorks og Linux.

Birdstep har fått mye omtale det siste året:
Birdstep utvider Icebreaker med XML
Birdstep nesten til topps i Reodor-finalen
Birdstep skal markedsrettes
Jobber med Fast-konkurrent
Microsoft svartlistet sine fiender
Norsk lagringsteknologi klar for Symbian
Birdstep i samtaler med Microsoft
Stor tevling innen små databaser
Endelig en avtale for Birdstep
Til toppen