HDTV-klar fra Hitachi

Hitachi lanserer en 42-tommers plasma-TV og en 32-tommers LCD-TV.

Hitachi lanserer en 42-tommers plasma-TV og en 32-tommers LCD-TV.

Begge er klare for HDTV og oppfyller EICTAs* krav for å bli merket med logoen HD Ready.

De er utstyrt med et avansert bildebehandlingschip, som blant annet betyr at Plasma-TVen gjengir mer enn 68 milliarder farger og LCD-TVen over 1 milliard farger.

Hitachi har utviklet en ny produktserie, Hitachi Master Class. Begge skjermene, 42PD7200 (42 tommers plasma-TV) og 32LD7200, (32 tommers LCD-TV), er de første produktene som er klassifiserte som Picture Master. Begge kan gjengi HDTV (High Definition TV).

Europeiske HDTV-sendinger fås for tiden kun i mindre utstrekning, men dette vil bli stadig mer vanlig i årene som kommer, fordi europeiske TV-stasjoner introduserer flere HDTV-kanaler og også ved at DVD-spillere med støtte for HDTV materiale blir mer vanlig.

Skjermene er utstyrt med et omfattende antall tilkoblingsmuligheter for blant annet DVD-spillere/opptakere, VCR og digitalbokser (sett-topp-boks). Hitachi 42PD7200 og 32LD7200 er utstyrt med tre SCART-kontakter, pluss komponent-, S-Video- og komposittinnganger. Begge har også digitale og analoge PC-innganger. For å lette tilkobling av tilbehør, har skjermene en flyttbar tilkoblingsboks som kan festes på siden av TVen.

Til toppen